Tilojen vuokraus

Tervetuloa!

Haulitehtaalle viettämään juhlia ja pitämään kokouksia!

Haulitehdas haulitornineen on yksi Tampereen maamerkeistä. Se tunnetaan ja sinne on helppo osata. Haulitehdas sijaitsee kivenheiton päässä ydinkeskustan tuntumassa rauhallisella Haulikadulla. Vapaita parkkipaikkoja sen välittömässä läheisyydessä tien viereellä ja tehtaan molemmin puolin löytyy laajempaankin tarpeeseen. Lisäksi Pispalan valtatietä pitkin liikennöivät bussit ovat muutamien kymmenien metrien päässä. Suosituimmat vihkikirkot Tuomiokirkko, Finnlayson ja Aleksanteri sijaitsevat kaikki kolmen kilometrin säteellä

Tehdasrakennus on valmistunut vuonna 1908. Saneerauksessa olemme noudattaneet ajan henkeä parhaamme mukaan. Tila huokuu vuosisadan alun tunnelmaa tiliseinineen, takkoineen ja vanhoine muistoineen haulitehtaan toiminnasta.

Tilat ovat nyt myös nykyaikaiset ja toimivat. Sähkölämmityksen ansiosta myös lattiat ovat lämpimät. Vuokraan kuuluu 100 hengen astiasto: syvät ja matalat lautaset, kahvikupit, leivoslautaset, maito-, olut- ja samppanjalasit, kaatimet, veitset, haarukat ja lusikat sekä kattilat ja kahvipannut. Keittiössä on liesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappi ja astianpesukone. Kylmiä juomia varten salissa on myös kylmäkaappi. Teemme vuosittain uusia hankintoja kaluston suhteen.

Asiakas hoitaa vapaasti haluamansa tarjoilut (ruoka, juoma ym.) juhlatilaan.

Salissa on pöydät ja istumapaikat sadalle hengelle. Äänentoistolaitteisiin kuuluvat vahvistinkeskus, viritin, kasettinauhuri, CD-soitin, mikrofoni ja kaiuttimet. Lisäksi salissa on piano. Käytettävissä on myös valkokangas ja videotykki (siihen kuuluu ns. normaali pc-liitäntäjohto).

Pöytiä käytettävissänne on seuraavasti:
– 160 x 80 cm 13 kpl
– 130 x 80 cm 4 kpl
– 130 x 40 cm 11 kpl

– 60 x 60 cm (matala) 2 kpl

– 60 x 60 cm 1 kpl

Vuokra-aika arkisin sopimuksen mukaan.

Viikonloppuisin otamme ainoastaan yhden vuokralaisen. Vuokra-aika on pe-su ja hinta on viikonlopulta pe-su 1130 e./ vuosi 2018. Vuodelle 2020 Pispalan Moreeni ry:n hallitus on vahvistanut 10.9.2018 kokouksessaan vuokrauksen hinnaksi 1280 euroa. Vuokraan kuuluu edellinen päivä (perjantai) järjestelyjä varten, juhlapäivä lauantai ja sunnuntai tavaroiden korjaukseen ja siivoukseen (vuokraajan vastuulla on astioiden tiskaus, keittiön siivous, tuolien järjestäminen ja yleinen siistiminen – lattioiden pesu ei kuulu sopimukseen). Lyhyitä kokouksia varten vuokraamme tiloja erikseen sovittuun hintaan.

(sisäkuvat Juha Laakso)

Tule tutustumaan ja varaa aika!

Vuokrauksesta voi sopia arkisin puhelimitse kello 14-18 p.040-5479904/Juha Hildén (p. 0400-622980)

Osoitetiedot  löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

Voit myös tutustua haulitehtaaseen 360 kuvina Tampereen kaupungin VirtualTampere-sivuilla

Hinnasto:

Vuosi  2020- viikonlopulta pe-su 1280 euroa. 

Vuosi 2021 viikonloppu pe-su 1400 e

Vuosi 2022 viikonloppu pe-su 1480e